Radio Daruvar
Nova pjesma mladog pakračkog glazbenika

Matej Plavček ima novu pjesmu - “Sanjam da si noćas kraj mene”

10.03.2018. 17:02 | 1042 pregleda | Vijesti

Pakrački glazbenik Matej Plavček, nakon nove pjesme “Mogli smo”, u razmaku od samo nekoliko dana objavio je i novu pjesmu “Sanjam da si noćas kraj mene”.

Piše:
Compas

Glazbu i aranžman napravio je Dalibor Herceg dok je za tekst zaslužan Giovanni Jakovac. “Mnogo ljudi me je pitalo kako to da sam se odlučio snimiti pjesmu koju nisam ja napisao? Odgovor je jednostavan; samo poslušajte pjesmu, predivne riječi i sve će Vam biti jasno. Pjesmu sam osjetio na prvu. Nije bitno za koga je napisana već kome je pjesma suđena te se ovim putem zahvaljujem tekstopiscu Giovanniju i glazbeniku Daliboru koji su mi ovu pjesmu ustupili.”, rekao je Matej.

Nakon uspješnog albuma prvijenca “Moj svijet” možemo vidjeti da Matej uveliko stvara nove pjesme. “Zahvaljujem se svima koji su kupnjom albuma ostvarili moj san da i dalje stvaram glazbu, snimam nove pjesme, a tko nije, album još uvijek može naručiti.”

Matej uskoro planira snimiti spotove za svoje nove pjesme “Mogli smo” i “Sanjam da si noćas kraj mene” koje će se uskoro pojaviti na novom nosaču zvuka koji će sadržavati istoimena dva singla. “U suradnji sa svojom izdavačkom kućom izdati ću CD s te dvije pjesme, simboličkog naziva “Sanjam” koji će služiti kao poklon mojoj publici koja je sa mnom već dugi niz godina.”