banner sezame okoliš
banner sezame okoliš
Medianno
Investicija vrijedna 150 tisuća kuna

Pakračka osnovna škola dobila novu kuhinju

09.02.2018. 12:46 | 1151 pregleda | Vijesti

U Osnovnoj školi Braće Radić u Pakracu danas je otvorena nova, preuređena kuhinja čime je poboljšan standard usluge učenicima. Projekt, kojeg je financirala Požeško-slavonska županija, vrijedan je 150 tisuća kuna, a prezentaciji su prisustvovali zamjenik požeško-slavonskog župana Vedran Neferović te zamjenik gradonačelnice Grada Pakraca Marijan Širac.

Piše:
Hrvoje Gjulić

Tom prigodom zamjenik požeško-slavonskog župana Vedran Neferović rekao je kako se na razini županije skrbi o kvaliteti školskih objekata, od one osnovne razine kroz energetsku obnovu, a oprema ove kuhinje je samo dodatak u jednoj skrbi da djeca iz cijele županije imaju adekvatan, kvalitetan obrok te da time postižemo standard dostatan europskih okvira, a na to se dovezao i zamjenik gradonačelnice Grada Pakraca Marijan Širac čestitavši ravnateljici na realizaciji projekta te izrazivši zadovoljstvo što se kroz ovaj pojekt podigao ionako visok standrard škole.

Ravnateljica Osnovna škola braće Radić Sanja Delač je tijekom ove prezentacije rekla kako je škola dobila donaciju od 60 tisuća kuna od Ministarstva znanosti i obrazovanja čime su opremili informatičku učionicu s 10 prijenosnih i 10 stolnih računala te microbitovima.