LIPIK test
LIPIK test
Radio Daruvar 2
MEĐUNARODNA KONFERENCIJA U ROVINJU

Djelatnici Toplica Lipik na konferenciji, Vlatka Barčan među predavačima

03.03.2017. 18:05 | 4723 pregleda | Vijesti

U Hotelu Lone u Rovinju od 28. veljače do 2. ožujka održana je međunarodna konferencija o zdravstvenom turizmu, luksuznom hotelijerstvu te mediteranskoj prehrani na kojoj su sudjelovali predstavnici Toplica Lipik, a među predavačima našla se i jedna Lipičanka, naša dojučerašnja stanovnica Vlatka Barčan.

Piše:
Marko Barčan

Punog naziva Health Tourism Industry Conference, ILHAs European Luxury Hospitality Summit and Taste The Mediterranean Festival, program konferencije objedinio je i okupio stručnjake iz tri sektora, zdravstva, hotelijerstva i gastro ponude.

Konferencija je nizom uglednih predavača donijela informacije o trendovima u svakoj od industrija, a kao glavni tema provukla se personalizacija ponude prema preferencijama pojedinog gosta.

Ispred Toplica Lipik sudjelovala je primarijus Senka Rendulić Slivar, voditeljica odsjeka za projekte, planove i javnu nabavu Anita Tudović, glavni fizioterapeut bolnice Ivan Žilić te Monika Hihlik.  

Vlatka Barčan iz Lipika među predavačima

Zanimljivo je za istaknuti i kako je na konferenciji jedna od predavačica rodom iz Lipika. Vlatka Barčan koja već nekoliko godina živi i radi u New Yorku, trenutno u grupaciji Millennium hotela na mjestu Area Revenue Director - East and North America održala je prezentaciju pod naslovom Driving Revenues in Every Aspect (prev. vođenje prihoda iz svih pogleda), a ovom predavanju prethodio je i intervju koji je dala u prestižnom magazinu za luksuzne hotele Luxury Hoteliers.