Narodne kupke vanjski
Grad Lipik_drugi banner
Toplice Lipik 960x150_nsl
HARMONIJA DOBROTE

"Šolta srcen za Pakrac i Lipik": Udruga Latica zahvaljuje na velikom doprinosu

27.11.2023. 14:02 | 789 pregleda | Vijesti

Udruga "Latica" ovim putem srdačno zahvaljuje svim građanima koji su podržali realizaciju humanitarne akcije putem koncerta "Šolta srcen za Pakrac i Lipik". Građani su pokazali iznimnu solidarnost kako financijskim donacijama na račun udruge, tako i svojim prisustvom na koncertu, kupnjom ulaznica te donacijama u donacijsku kutiju Udruge.

Piše:
Compas

"Impresivnih 1.725,00 eura prikupljeno je koncertom i ukupnim uplatama, a ovaj iznos bit će namijenjen nabavci ortopedskog pomagala u prijevozu za članicu udruge, Kristijanu. Ova donacija igra ključnu ulogu u daljnjem radu Udruge "Latica" i pruža važnu podršku korisnicima udruge.

U ime korisnika, koji su također bili prisutni, izražavamo iskrenu zahvalnost građanima velikog srca. Njihova velikodušnost i podrška potvrđuju kako zajednica uvijek misli na one kojima je pomoć najpotrebnija, naglašavajući važnost i ulogu udruge u lokalnoj zajednici.

Predsjednica Udruge "Latica", Radmila Relić Zerdin, zajedno sa svim zaposlenicima, upućuje veliko HVALA svima koji su sudjelovali u ovoj hvalevrijednoj akciji. Njihova podrška odražava snagu zajedništva i važnost humanitarnog rada, potičući Udrugu da i dalje nastavi sa svojim misijama unaprjeđenja kvalitete života u lokalnoj zajednici." - istaknuto je u dopisu pristiglom u redakciju Compasa.

 

 

Udruga "Latica" posvećena je pružanju podrške i pomoći osobama s različitim potrebama u Pakracu i Lipiku. Njihove humanitarne akcije, poput nedavnog koncerta "Šolta srcen za Pakrac i Lipik", demonstriraju posvećenost unaprjeđenju života zajednice i pružanju podrške onima kojima je to najpotrebnije.


Toplice Lipik_640x200_tekst