LIRA okomiti
Narodne kupke vanjski
Toplice Lipik 960x150_nsl
Broj 109.

U prodaji novi broj mjesečnika Compas

24.11.2023. 10:08 | 881 pregleda | Vijesti

Kao i svakog posljednjeg petka u mjesecu, tako i danas izlazi najnovije izdanje mjesečnika Compas u kojem donosimo pregled svih onih zbivanja koja su obilježila proteklo razdoblje.

 

Piše:
Matija Kulhavi

 

 

Lokalne priče i događanja za informiranje i inspiraciju

Poštovane čitateljice i čitatelji Compasa,

obilježavajući Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata te Dan sjećanja na Vukovar i Škabrnju s poštovanjem smo se prisjetili prošlosti. Ti trenuci potaknuli su nas da se prisjetimo tragičnih događaja na području Lipika i Pakraca, kad smo zajedno proživljavali tešku povijest našeg kraja.

Ususret adventskom razdoblju, najavljujemo tradicionalnu manifestaciju Mirisi Božića u Lipiku, donoseći pregršt raznolikih događanja u naš grad.

U ovom novom izdanju Compasa, predstavljamo vam sveobuhvatan pregled događanja na našem području. Razgovarali smo sa Zvonimirom Kalčikom, v.d. ravnatelja Doma hrvatskih veterana u Lipiku, istražujući perspektive i izazove s kojima se susreću. Osim toga, čeka vas i zanimljiva reportaža o našem sugrađaninu Josipu Bepiju Stragi, čije životno putovanje odiše posebnošću i inspiracijom.

Na stranicama Compasa, otkrivamo i priču o Matiji Petroviću, Lipičaninu koji hrabro kroči u domaću filmsku industriju, donoseći nam vratolomije koje oduzimaju dah.

Osim toga, naši stalni suradnici Siniša Njegovan Starek, Sanja Bogdan Pavlović i dr. Ivo Belan provode vas kroz omiljene kolumne, nudeći vam raznolike perspektive i razmišljanja.

Ne zaboravite zaviriti u najnovije recepte glavnog kuhara Toplica Lipik, chefa Alena Tutića, koji će zasigurno probuditi vašu kulinarsku maštu.

U konačnici, ovaj broj Compasa donosi vam bogatstvo lokalnih priča i događanja. Vjerujemo da će vas informirati, ali i inspirirati u zajedničkom putovanju kroz našu lokalnu zajednicu.

Novo izdanje Compasa možete pronaći na sljedećim prodajnim mjestima:

 

Lipik

Mlin i pekare, Jadranska 5
Mlin i pekare, Matije Gupca 15
Mlin i pekare, Slavonska 34

 

Dobrovac

Mlin i pekare, Stjepana Radića 1

 

Gaj

Mlin i pekare, Sudre Slavka 11a

 

Poljana

Mlin i pekare, Gajeva bb

 

Antunovac

Mlin i pekare, Poljanska 79b

  

Pakrac

KTC, Ivana Gundulića 183
Mlin i pekare, Hrvatskih velikana 19

 

Prekopakra

Mlin i pekare, Stjepana Radića 2

 


Toplice Lipik_640x200_tekst