Narodne kupke vanjski
delfin3
Toplice Lipik 960x150_nsl
GDCK PAKRAC

Četvrta ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi 27. studenog u Lipiku

20.11.2023. 08:41 | 460 pregleda | Vijesti

Piše:
Matija Kulhavi

Gradsko društvo Crvenog križa Pakrac objavilo je poziv za sve dobrovoljne darivatelje krvi kako bi sudjelovali u četvrtoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija će se održati u ponedjeljak, 27. studenog ove godine, u prostorijama DVD Lipik, smještenim na adresi Slavonska 49, Lipik.

Svi zainteresirani darivatelji krvi pozvani su pridružiti se ovoj humanoj inicijativi i pomoći u osiguranju dovoljnih zaliha krvi kako bi se zadovoljile potrebe pacijenata i hitnih situacija u bolnicama i zdravstvenim ustanovama.

Akcija će trajati od 8:30 do 15:00 sati, s planiranom pauzom od 11:30 do 12:00 sati. Organizatori su osigurali udobno okruženje za dobrovoljne darivatelje, a stručno medicinsko osoblje bit će prisutno kako bi osiguralo da sam postupak darivanja krvi bude siguran i ugodan.

"Darivanje krvi je nesebičan čin koji spašava živote. Pozivamo sve građane Lipika, Pakraca i okolnih područja da se odazovu našem pozivu i pridruže nam se u ovoj humanoj gesti. Svaka kap krvi može napraviti veliku razliku u nečijem životu", izjavili su predstavnici Gradskog društva Crvenog križa Pakrac.

Foto: Compas.hr

Toplice Lipik_640x200_tekst