TOPLICE LIPIK _vanjski
delfin3
Medianno
DV KOCKICA LIPIK & BK LIPIK

Najmlađi upoznati s boćanjem

22.09.2023. 09:39 | 655 pregleda | Vijesti

Piše:
Dinko Kliček

Posjetom Boćarskom klubu Lipik nastavljene su dvotjedne izletničko-edukativne aktivnosti Dječjeg vrtića „Kockica“ Lipik, koji posjetama sportskim sadržajima Lipika i Pakraca obilježavaju Hrvatski olimpijski dan. Četvrtak 21. rujna bio je rezerviran za upoznavanje s boćanjem i posjet boćarskom igralištu Zajednice Talijana Lipik. Radoznale vrtićarce i njihove odgojiteljice dočekali su članovi kluba Siniša Brajković, Josip Bepi Straga, Predrag Marić i Lionella Brisinello koji su im na zabavan način približili boćarsku vještinu. Uz jednosatno druženje i čašćenje sokovima i keksima, zahvaljujući lipičkim boćarima mališani su postali bogatiji za još jedno ugodno sportsko iskustvo.
Ovim projektom, navode iz lipičkog vrtića, nastoje promovirati zdrav način života među djecom, poticati njihovu tjelesnu aktivnost i razvijati sportske interese. Suradnja sa sportašima iz Lipika i drugim lokalnim sportskim organizacijama igra važnu ulogu u ostvarivanju ovih ciljeva te kod djece razvija ljubav prema sportu, timskom duhu i sportskim vrijednostima koje će ih pratiti kroz život.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/