LIPIK test
TOPLICE LIPIK _vanjski
Medianno
AJVAR FEST – SUBOTA, 30. RUJNA

Ajvar Fest: Rok za prijave ekipa produžen do 28. rujna

22.09.2023. 09:14 | 733 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Kako smo već izvijestili, zbog najave lošeg vremna lipička gastro-manifestacija Ajvar Fest je pomaknuta za tjedan dana i novi termin održavanja je 30. rujna. Sukladno tome produžen je i rok za prijave ekipa i on je sada otvoren do 28. rujna u 12 sati.

Da ova popularna lipička priredba obećava vrhunsku zabavu svjedoči i do sada 19 prijavljenih ekipa. Stoga iz organizacijskog tima još jednom pozivaju sve one koji su raspoložni okušati se u spravljanju ajvara, a nisu se još prijavili, da to učine na kontakt broj: 098 961 7814 (Anita).

Uz natjecatelje ovogodišnji Ajvar fest će svojim prisustvom uveličati i 46 raznih izlagača što je i konačan broj jer su prijave za izlagače zaključene.  

Istog dana Ajvar Fest i Fišijada

Iako je datum promijenjen, najavljeni program i sadržaj Ajvar Festa ostaju nepromijenjeni. Posjetitelji će i dalje imati priliku sudjelovati u drugom po redu Slavonskom doručku, koji će uključivati kajganu spravljenu od čak 500 jaja, nudeći našim nepcima autentičnu slavonsku gastronomsku poslasticu.

Ajvar Fest će započeti u 9 sati dok će natjecanje u Fišijadi početi u 13 sati. Fišijada u Lipiku je dugogodišnja tradicija, a pobjednik će dobiti priliku predstavljati Lipik na Prvenstvu Hrvatske u kuhanju fiša.

Nakon Fišijade, u 20 sati, posjetitelji će moći uživati u velikom koncertu popularnog pjevača Mate Bulića u središnjem šatoru u parku.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/