TOPLICE LIPIK _vanjski
TOPLICE LIPIK _vanjski
Toplice Lipik 960x150_nsl
ZBOG LOŠE VREMENSKE PROGNOZE

Odgođen Ajvar Fest! Bit će održan 30. rujna

21.09.2023. 13:18 | 1343 pregleda | Vijesti

Organizatori popularnog Ajvar Festa u Lipiku donijeli su odluku o odgodi manifestacije zbog nepovoljne vremenske prognoze. Umjesto predstojeće subote, 23. rujna, Ajvar Fest će se održati 30. rujna, istog dana kada će se u Lipiku održati i tradicionalna Fišijada.

Piše:
Compas

Iako je datum promijenjen, najavljeni program i sadržaj Ajvar Festa ostaju nepromijenjeni. Posjetitelji će i dalje imati priliku sudjelovati u drugom po redu Slavonskom doručku, koji će uključivati velik broj jaja - čak 500 komada, nudeći autentičnu slavonsku gastronomsku poslasticu.

Ajvar Fest će započeti u 9 sati, 30. rujna, dok će natjecanje u Fišijadi početi u 13 sati. Fišijada u Lipiku je dugogodišnja tradicija, a pobjednik će dobiti priliku predstavljati Lipik na Prvenstvu Hrvatske u kuhanju fiša.

Nakon Fišijade, u 20 sati, posjetitelji će moći uživati u velikom koncertu popularnog pjevača Mate Bulića u središnjem šatoru u parku.

Tradicionalno, Dan Grada Lipika obilježava se raznim nastupima i koncertima. Ove godine, Folklorni ansambl Lado će se predstaviti u školskoj sportskoj dvorani u petak, 29. rujna, s početkom u 18 sati.

Kasnije iste večeri, od 21 sat, u središnjem šatoru u parku, nasuprot zgrade Gradske uprave slijedi nastup popularne pjevačice Indire, bivše članice grupe Colonia.

Sve daljnje novosti o održavanju ovih događanja u novom terminu možete pratiti tijekom sljedećeg tjedna na našem portalu.


Toplice Lipik_640x200_tekst
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/