LIRA okomiti
LIPIK test
LIRA vodoravni
Zeleni Otoci Sreće

Poziv na Zelenu čistku za čišći i zdraviji okoliš

21.09.2023. 08:42 | 388 pregleda | Vijesti

Mladi entuzijasti iz projekta "Zeleni otoci sreće", koji je financiran od strane Europske unije, pozivaju sve sugrađane da se pridruže njihovoj nadolazećoj Zelenoj čistki. Ova inicijativa ima za cilj okupiti sugrađane u cilju čišćenja ulica i javnih prostora, istovremeno doprinoseći stvaranju čistijeg i zdravijeg okruženja za sve.

Piše:
Compas

Zelena Čistka će se održati u petak, 22. rujna, s početkom u 17 sati. Mjesto okupljanja je kod adrese Baranjska ulica 14a, Lipik. Trasa čišćenja obuhvaća nekoliko ključnih ulica grada, uključujući Baranjsku, Udinsku, Vukovarsku, Marije Terezije te ponovno Baranjsku ulicu.

Sudionici su pozvani da ponesu vlastite rukavice kako bi osigurali svoju sigurnost tijekom čišćenja. Također se preporučuje da svatko donese sa sobom osvježenje i dobro raspoloženje kako bi se stvorila pozitivna i poticajna atmosfera za sve sudionike.

Projekt "Zeleni otoci sreće" jasno ističe da svaki doprinos ima ogroman utjecaj na zajednički cilj - očuvanje okoliša. Bez obzira koliko mali korak može izgledati, zajedno činimo veliku promjenu za našu lokalnu zajednicu i planetu. Stoga pozivaju sve sugrađane, bez obzira na dob ili prethodno iskustvo, da im se pridruže u stvaranju čišćeg i zdravijeg okoliša.


Toplice Lipik_640x200_tekst
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/