TOPLICE LIPIK _vanjski
LIRA okomiti
Medianno
Prva Predstava Jesenske Sezone u Hrvatskom domu

"Budala za večeru" u izvedbi Kazališta Virovitica!

19.09.2023. 09:36 | 809 pregleda | Vijesti

Kulturno-prosvjetno društvo "SLOGA" sa zadovoljstvom najavljuje prvu predstavu u svojoj jesenskoj sezoni, obećavajući večer smijeha i zabave za sve ljubitelje kazališta. Događaj će se održati 20. rujna u 20 sati u prepoznatljivom okruženju Hrvatskog doma "dr. Franjo Tuđman" u Pakracu, a na programu je komedija koja će vas nasmijati do suza.

Piše:
Matija Kulhavi

Za ovu posebnu prigodu, Hrvatski dom će ugostiti Kazalište Virovitica, koje će izvesti komediju - "BUDALA ZA VEČERU." Ova predstava, prepuna smijeha, smicalica i urnebesnih situacija, garantira nezaboravno kazališno iskustvo.

Cijena ulaznice iznosi samo 7 eura, čineći je pristupačnom za sve ljubitelje kazališta. Ulaznice su već dostupne za kupnju, stoga ne propustite priliku osigurati svoje mjesto u publici za ovu kazališnu poslasticu.

KPD "SLOGA" Pakrac, dugogodišnji pokretač kulturnih događanja u Pakracu, poziva sve građane i goste da se pridruže ovoj večeri. Ne samo da ćete doživjeti vrhunsku izvedbu komedije, već ćete također biti dio živahne kazališne zajednice koja pruža priliku za susretanje i razmjenu iskustava s istomišljenicima.

Zanimljiv podatak jest i taj da je jedan od osnivača i dugogodišnji ravnatelj Kazališta Virovitica, glumac i redatelj Stjepan Reder bio pakrački zet.


Toplice Lipik_640x200_tekst
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/