LIRA okomiti
delfin3
LIRA vodoravni
KUGLAJMO ZAJEDNO!

Prijavite se za subotnji pojedinačni turnir u kuglanju

06.09.2023. 11:15 | 356 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

U organizaciji Udruge djece branitelja Domovinskog rata Pakrac-Lipik, u subotu 9. rujna s početkom u 16 sati na Gradskoj kuglani u Pakracu bit će održan pojedinačni kuglački turnir. Turnir je dio projekta "Osnažimo hrvatske branitelje!" financiran sredstvima Ministarstva branitelja, a osim za braniteljsku populaciju otvoren je za sve sugrađane te im omogućuje kvalitetno provođenje slobodnog vremena kroz sportsko druženje i zabavu.

Najavljujući turnir, Tomislav Novinc, predsjednik Udruge je izdvojio da su osigurane nagrade za najbolje tri ekipe, dok će svaki pojedinac biti nagrađen diplomom za sudjelovanje koje je potpuno besplatno, a broj sudionika je ograničen. Prijave su otvorene do početka turnira, a organizatori sve zainteresirane upućuju da sudjelovanje potvrde putem maila, telefona ili osobno prije početka turnira (podaci vidljivi na priloženom plakatu). 

Opis nije dostupan.


Toplice Lipik_640x200_tekst
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/