LIRA okomiti
LIPIK test
Medianno
POZDRAV LJETU 8. I 9. RUJNA

Pub kviz, Rundek i raznovrstan program pozivaju na Omanovac

06.09.2023. 09:56 | 489 pregleda | Vijesti

Brojni zabavni i edukativni sadržaji, razne kreativne radionice i igraonice, šetnja prirodom te prezentacija brojnih sportova očekuje posjetitelje, prije svega one najmlađe u subotu 9. rujna na Omanovcu iznad Pakraca.

Piše:
Compas

„Dječji dan“ naziv je događanja koje, u sklopu „Pozdrava ljetu“ organiziraju Zeleni vrh, Grad Pakrac i Turistička zajednica Grada Pakraca.

Kompletan program prilagođen je djeci i mladima, a biti će održan u spomen na Zorana Milakovića Zoku. Program počinje od 10 sati i to prigodno, organiziranom kratkom šetnjom s članovima Planinarskog društva „Psunj“ Pakrac na čijem je čelu bio prerano preminuli Zoka.

Nakon šetnje oko planinarskog doma će biti upriličeni razni sadržaj. Osnovna glazbena škola Pakrac, Muzej Grada Pakraca i Gradska knjižnica i čitaonica pripremaju „KU kutak“ s raznim radionicama i igraonicama za djecu.

Zoka je bio i aktivan član Hrvatske gorske službe spašavanja pa će tim povodom pripadnici HGSS, stanica Požega u zasebnom programu predstaviti svoje aktivnosti i sadržaje.

Istovremeno Turistička zajednica Grada Pakraca će organizirati i likovnu koloniju Likovne grupe „DA“ Daruvar

U sklopu ovogodišnjeg „Dječjeg dana“ biti će obilježen i Olimpijski dan i to prezentacijom raznih sportova, od biciklizma i rukometa, preko odbojke i šaha do streličarstva. Kako i priliči olimpijskom duhu, svi sudionici će dobiti medalje kao priznanje za sudjelovanje.

Ovo će ujedno biti i jedna od posljednjih manifestacija u sklopu ovogodišnjeg „Pakračkog ljeta“ i trajati će do popodnevnih sati kada će na Omanovcu započeti kulturno – glazbeni program pod nazivom „Nemoš omanut na Omanovcu“, a koji će kulminirati večernjim koncertom Darka Rundeka.

Podsjećamo, „Pozdrav ljetu“ počinje dan ranije, u petak 8. rujna kada će biti održan tradicionalni Pub kviz „Suton pameti na Omanovcu“. Kviz u kojem mogu nastupati ekipe s maksimalno 6 članova počinje u večernjim satima, a svoje sudjelovanje na kvizu možete prijaviti na mailove sezame.pr@gmail.com i dekiomanovac@gmail.com ili na broj 099/422-4223.

 


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/