LIPIK test
Grad Lipik_drugi banner
Toplice Lipik 960x150_nsl
RADIONICE LAG-a ZELENI TROKUT

Dobar odaziv poljoprivrednika u Lipiku, slab u Badljevini

17.03.2023. 08:54 | 1560 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

U organizaciji LAG-a Zeleni trokut u Lipiku je 16. ožujka održana sedma po redu radionica pod nazivom "Što trebam i što mogu dobiti za svoj OPG putem provedbe mjere LEADER od LAG-a "Zeleni trokut"" u programskom razdoblju 2023.-2027. Pred sedamnaest predstavnika OPG-a i PG-a radionicu je vodio Igor Matek, upravitelj navedenog LAG-a, uz asistenciju stučnjaka za izradu i provedbu lokalne razvojne strategije Frane Kozića, a tematski je bila vezana uz izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a za razdoblje 2023.-2027. i pripremu LAG-a za provedbu intervencije 77.06 LEADER Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike za razdoblje 2023.-2027. koju će LAG kandidirati zbog dodjele sredstava iz Europskog fonda za poljoprivredu i ruralni razvoj te provedbu LAG natječaja.

U Strategiji LAG-a predviđaju se tri intervencije: ulaganja u poboljšanje produktivnosti i povećanje obima primarne proizvodnje poljoprivrednih gospodarstava, ulaganje u poljoprivredno-prehrambene proizvode te ulaganja u kvalitetu života na selu.

Ista radionica održana je 14. ožujka u Badljevini uz prisustvo tek tri lokalna OPG-a, od čega niti jedan iz Badljevine.

O sljedećim radionicama na području LAG-a javnost će kao i do sada biti pravodobno informirana, poručuju iz LAG-a Zeleni trokut.  


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/