Grad Lipik_drugi banner
delfin3
Toplice Lipik 960x150_nsl

Grad Lipik produžio rok za prijave projekata udruga sufinanciranih iz proračuna

15.03.2023. 11:35 | 493 pregleda | Vijesti

Piše:
Matija Kulhavi

Grad Lipik je produžio rok za podnošenje prijava projekata udruga koje se sufinanciraju iz gradskog proračuna. Rok za podnošenje prijedloga projekata udruga iz područja sporta, općeg dobra te Domovinskog rata produžuje se do 3. travnja ove godine.

Osim toga, postupak zaprimanja, otvaranja i pregleda dostavljenih prijava, procjena prijava, dostava dodatne dokumentacije, ugovaranje, donošenje odluke o dodjeli financijskih sredstava, podnošenje prigovora, postupanje s dokumentacijom produžuje se za 30 dana u odnosu na objavljeni indikativni kalendar provedbe. Ovo produženje roka omogućuje udrugama da imaju više vremena za pripremu i predaju kvalitetnih projektnih prijedloga, što bi im moglo pomoći u osiguranju financiranja za svoje projekte.

Grad Lipik poziva sve udruge koje su zainteresirane za sufinanciranje svojih projekata da iskoriste ovu priliku i predaju svoje prijedloge u skladu s produženim rokom. Sva pitanja vezana uz ovu odluku mogu se postaviti pismenim putem, stoga se udruge pozivaju da se obrate gradskim službenicima ukoliko imaju bilo kakvih nejasnoća ili poteškoća.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/