delfin3
LIPIK test
Radio Daruvar 2
(Ne)poznati Pakrac

Jedinstven i atraktivan kviz znanja o povijesti i baštini

15.03.2023. 09:56 | 477 pregleda | Vijesti

Uzbudljiva borba znanja o povijesti i baštini Grada Pakraca održana je jučer u organizaciji Muzeja grada Pakraca i Gradske knjižnice Pakrac. Ovaj jedinstveni kviz pod nazivom "(Ne)poznati Pakrac" organiziran je povodom blagdana sv. Josipa, nebeskog zaštitnika Grada Pakraca, koji se također obilježava kao Dan grada od 1996. godine.

Piše:
Matija Kulhavi

Ekipa "ADTM", sačinjena od učitelja Osnovne škole „Braće Radića“, pokazala je najviše znanja i zasluženo odnijela pobjedu nakon četiri runde natjecanja. Drugo mjesto su podijelile ekipe "Amaris" i "Gimza", dok je ekipa "The Lim" završila na začelju.

Kviz je sadržavao pitanja o pakračkoj prošlosti, ali i o aktualnim temama koje su relevantne za svakodnevni život. Sve ekipe su nagrađene prigodnim poklonima koje je uručila pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević.

Natjecanje je privuklo značajan interes publike, a sudionici su se složili kako bi bilo poželjno organizirati slične kvizove češće zbog velike popularnosti među stanovnicima grada. Organizatori su zadovoljni odazivom te najavljuju slične događaje u budućnosti.


Uskrs3_2023
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/