LIRA okomiti
LIPIK test
Uskrs_2023
OBRT "TESA" PRESELIO POSAO

Iz pakračkog najma u lipički vlastiti prostor

14.03.2023. 09:46 | 3192 pregleda | Vijesti

Od ponedjeljka 13. ožujka građani Lipika i okolnih mjesta imaju novu trgovinu otvorenu u Gundulićevoj ulici br. 4. Riječ je o novootvorenom lokalu poznatog lipičkog majstora i servisera Slavka Varata, u okviru njegovog obrta „Tesa“ – specijaliziranom za prodaju, održavanje i servisiranje trimera, motornih pila i kosilica.

Piše:
Dinko Kliček

Trgovina je unazad nepune dvije godine radila u Pakracu, u unajmljenom lokalu u Bolničkoj ulici. Zajedno sa suprugom Antonijom, zaduženem za trgovački dio obrta, Slavko je nedavno odlučio posao preseliti posao iz Pakraca u Lipik, kako kaže iz praktičnih razloga – kupili su kuću s lokalom na dobroj lokaciji pa se budućnost trgovine sama nametnula. 

Rezervni dijelovi i do 5 godina garancije na kupljenu robu

„Što se tiče pakračkog lokala bili smo vrlo zadovoljni povoljnom najamninom, no režije su bile ogromne i polako su nas počele opterećivati, naročito nakon posljednjih poskupljenja. Prodaja asortimana i posao uopće se razvijao jako dobro i s tim smo bili zadovoljni. Napokon, i ova lipička kuća koju smo kupili djelom je rezultat dobrog i predanog rada. Stekli smo povjerenje kupaca i siguran sam da će tako ostati i u budućnosti“, rekao je Slavko.

Novouređena trgovina u Gundulićevoj ulici osim već standardnih proizvoda Husqvarne, nudi i one slovenske Ramde, austrijskog Solo by Al-Ko, švedske Stige i ostalog i to sve s garancijskim rasponom od dvije do čak pet godina. „Osim dugoročne garancije koja ovisi o vrsti proizvoda, za sav asortiman koji vidite u lokalu imamo osigurane rezervne dijelove i kvalitetan servis, tako da kupac kod nas može računati na kompletnu podršku godinama nakon kupovine“,

Lani servisirali 1080 strojeva

Ovdje smo većinom govorili o prodajnom prostoru, dok je vrlo važan servisni dio usluga ostao izdvojen u Mljekarskoj ulici u Lipiku (Stjepana Radića 56). Usluga je to koja je očito zadovoljila mnoge korisnike, ponajviše one koji su već pogubili živce beskonačnim problemima s paljenjem kosilica, spadanjem remenja ili gušenjem motora što im je često popodnevnu razonodu uređenja dvorišta pretvaralo u pakao.

U prilog tome ide podatak da su prošle godine u Mljekarskoj popravili čak 1080 radnih strojeva (trimera, kosilica, motorki i slično). Samim time, rekao je Slavko, jasno je da u ukupnom poslovanju prevladava servis koji uglavnom odrađuje uz volontersku pomoć prijatelja Zdravko Kosine koji, kako veli Slavko, voli „zaprljati prste“ i pomaže mu kod intervencija.

Uvjete plaćanja u „Tesi“ kao i pogodnosti neće mijenjati u odnosu na ranije tako da ćete u slučaju plaćanja gotovinom dobiti 10 posto popusta, a 5 posto će iznositi popust na kartično plaćanje. Trgovina radi od ponedjeljka do petka od 7,30 do 15,30, a subotom od 8 do 13 sati.

 


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/