Narodne kupke vanjski
delfin3
Toplice Lipik 960x150_nsl
TURISTIČKA ZAJEDNICA Grada Lipika

Javni poziv za uvrštavanje u kalendar događanja na području Lipika

01.02.2023. 12:28 | 667 pregleda | Vijesti

Piše:
Matija Kulhavi

Turistička zajednica Grada Lipika uputila je poziv organizatorima svih događanja koja  će se tijekom 2023. godine odvijati na području Grada Lipika.

- „I ove godine zbog informiranja turista i posjetitelja radimo cjelogodišnji Kalendar događanja. Ovim putem molimo organizatore da nam pošalju opis planiranih događanja koja će se organizirati u 2023. godini, ali i precizne datume kad ih namjeravaju održavati. Ako se još ne znaju točni datumi, dovoljno je da nam se jave okvirni datumi radi kronološkog slijeda događanja po mjesecima.“, istaknuo je u svojoj izjavi za Compas Hrvoje Kovačić, direktor lipičke Turističke zajednice.

Kovačić je naglasio da se pošalju baš sva planirana događanja, pa i ona manja, jer će se na taj način s većim oglašavanjem pomoći u razvoju malih događanja na području Grada Lipika, što u konačnici i jest cilj ovog Kalendara događanja.

Informacije je potrebno poslati do srijede, 8. veljače 2023. godine na e-mail tz.lipik@gmail.com, a podrobnije informacije možete dobiti pozivom na broj mobitela 098 575 335.


LIRA ispod članka