LIRA okomiti
LIPIK test
Radio Daruvar 2
Zbog vode na kolniku

Zatvorena cesta prema Požegi

19.01.2023. 08:07 | 1091 pregleda | Vijesti

Zbog vode na kolniku u blizini naselja Orljavac za promet je od 6:27h zatvorena DC-38 na relaciji Pakrac – Požega. Obilazni pravac je Pakrac - Lipik - Okučani - Nova Gradiška - Požega i obrnuto, javljeno je iz Županijskog centra 112.

Od 11 sati cesta je ponovno otvorena za promet!

Piše:
Compas

Međutim, problem se pojavio na izlazu iz Donjeg Čaglića prema Bjelanovcu gdje je došlo do odrona zemlje, a voda je odnijela dio ceste. Radi se o pukotini koja je ranije primijećena, a koja se kontinuirano prati, izjavio je za Mojportal voditelj pakračke Nadcestarije Lovro Kumić.

„Da, došlo je do pomicanja ceste, sve ekipe su na terenu i situacija se rješava. Još uvijek nemam informaciju da će se cesta zatvarati. Znači, za sada se tamo može prolaziti ali uz povećani oprez, a ekipe propuštaju vozila.“ – istaknuo je gospodin Kumić u izjavi za Mojportal te dodao kako čekaju da stigne nadzor iz Hrvatskih cesta.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/