Grad Lipik_drugi banner
Grad Lipik_drugi banner
Medianno
SJEĆANJE NA ŽRTVU VUKOVARA

Projekcija filma ŠESTI AUTOBUS u kinu Hrvatski dom

17.11.2022. 09:10 | 773 pregleda | Vijesti

Prisjetimo se zajedno grada Vukovara, velikog stradalnika Domovinskog rata s kojim suosjećamo u zajedničkoj patnji nedaleke povijesti. Tim povodom u petak, 18. studenog u našem kinu (Hrvatski dom „Dr. F. Tuđman“ u Pakracu) u 17 sati prikazujemo film ŠESTI AUTOBUS, Eduarda Galića. Dođite, pogledajte, a u odlasku zapalite svijeću u spomen žrtvama“ – poručila je tajnica KPD „Sloga“ Dubravka Špančić.

Piše:
Compas

 

 

Sinopsis:

Tijekom pada Vukovara u jedan od autobusa ukrcani su zarobljeni branitelji i ranjenici, a čija se sudbina ni nakon 30 godina ne zna.

Mlada Amerikanka pokušava pronaći čovjeka iz svoje prošlosti, koji nikad neće biti pronađen, i to tijekom najvećeg sukoba na europskom tlu od Drugog svjetskog rata – bitke za Vukovar. Riječ je o potrazi za identitetom i istinom na mjestu gdje je istina selektivna, neuhvatljiva i čak se boji. Ispod te potrage ključa potreba za vjerom, vezom i otkupljenjem.


Toplice Lipik_640x200_tekst
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/