TOPLICE LIPIK _vanjski
TOPLICE LIPIK _vanjski
Toplice Lipik 960x150_nsl
PU POŽEŠKO-SLAVONSKA

32-godišnji Lipičanin osumnjičen da je oštetio telekomunikacijski kabel

17.11.2022. 08:52 | 1630 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Lipika kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Uništenje ili oštećenje javnih naprava“. Naime, osumnjičeni je u razdoblju od 11. do 14. listopada ove godine u Ulici Franje Filipovića u Kukunjevcu uporabom radnog stroja oštetio telekomunikacijski kabel uslijed čega je došlo do prekida fiksnih telefonskih linija i interneta. Sad slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave, doznajemo od policijskog službenika za odnose javnošću Siniše Jelića.

Pronašao dvije protupješadijske mine

Iz policijskog izvješća saznajemo i to kako je jučer, također na području Lipika, 61-godišnjak prilikom čišćenja tavana obiteljske kuće pronašao i policijskim službenicima dragovoljno predao dvije protupješadijske mine. Navedena eksplozivna sredstva je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/