delfin3
TOPLICE LIPIK _vanjski
Toplice Lipik 960x150_nsl
Mjesec hrvatske knjige

Zoran Ferić gostuje u pakračkoj Srednjoj školi

16.11.2022. 12:34 | 938 pregleda | Vijesti

Pakračka knjižnica ovogodišnji Mjesec hrvatske knjige zatvara večeras, 16. studenog i to književnim susretom za učenike Srednje škole Pakrac, na kojemu će u Pakracu po prvi put gostovati jedan od najznačajnijih suvremenih hrvatskih pisaca, kolumnist, profesor hrvatskog jezika i književnosti u zagrebačkoj XVIII. gimnaziji i trenutni predsjednik Hrvatskog društva pisaca, Zoran Ferić – doznajemo od ravnateljice knjižnice Monike Lucić Fider.

Piše:
Compas

Književni susret se održava u suradnji sa Srednjom školom Pakrac i profesoricama hrvatskog jezika i književnosti Tanjom Španjić i Tamarom Vujanić, a održat će se večeras u 18 sati u prostoru školske knjižnice Srednje škole Pakrac.

Zoran Ferić sjajan je gost i sugovornik s kojim će naši srednjoškolci razgovarati o brojnim temama: spisateljskom stvaralačkom procesu, o tome što znači biti pisac u Hrvatskoj, o Ferićevom novinarskom radu, kako je to prenositi znanje o književnosti današnjim generacijama, o radionicama kreativnog pisanja na kojima je Zoran Ferić mentor.


Toplice Lipik_640x200_tekst
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/