LIPIK test
Grad Lipik_drugi banner
Radio Daruvar 2
Subota, 24. rujna

Dan otvorenih vrata u lipičkom Studencu

21.09.2022. 09:43 | 1441 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Povodom Dana Grada Lipika i legendarnog Ajvar festa u subotu, 24. rujna održat će se Dan otvorenih vrata u lipičkom Studencu.
 
Studenac srdačno poziva sve građane Lipika koji se žele upoznati s radom tvrtke da 24. rujna 2022 posjete park, dovedu dječicu i unučiće te s njima provedu zabavno poslijepodne. Uz Aquazorbing, tu je i Face painting te brojne druge aktivnosti i nagrade za najmlađe.
 
Vožnja vlakićem odvest će vas do tvornice, gdje će vas srdačno dočekati na daleko i široko poznati Dika iz Lipika, legendarna maskota Studenca. Uz obilazak tvornice, pregled promo filma, osvježenje uz Studenac proizvode i poklone za goste, zasigurno ćete se odlično provesti!
 
Direktorica Studenca Vesna Tomac Vukmanovič ovim je povodom izjavila: »Iznimno me raduje da imamo priliku našim sugrađanima pokazati dostignuća naše tvrtke i naše proizvode na koje smo ponosni. Srdačno vas pozivam na naš Dan otvorenih vrata.«
 

LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/