LIRA okomiti
LIPIK test
LIRA vodoravni

Pogledajte koji se filmovi ovog vikenda prikazuju u kinu Hrvatski dom

07.01.2022. 10:20 | 2109 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

U kinu Hrvatski dom u Pakracu tijekom vikenda možete pogledati sljedeće filmove:

 

U 17:00 sati igra Pčelica Maja 3: Zlatno Jaje 

Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila, a nova avantura klasični je film ceste u kojem Maja i njezin najbolji prijatelj Pavo napuštaju Livadu makova.Kraljica je naime strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu, ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak: isporuku zlatnog jajeta, budući da ona naravno ne može odoljeti pomoći još jednoj bubi u nevolji! Ali kad se “jaje” izlegne, Maja i Pavo se suoče licem u lice sa dosad najvećom odgovornošću – prekrasnom, ljupkom malom princezom.

Trajanje filma; 88 minuta

Cijena karte; 20.00kn

Trailer filma; https://www.youtube.com/watch?v=mEW3uM43Hlg

 

U 19:00 sati igra 355! Tajne agentice! 

Kada strogo čuvano oružje padne u ruke plaćenika, CIA agentica Mason Brown (za Oscara nominirana Jessica Chastain) morat će udružiti snage sa njemačkom agenticom Marie (Diane Kruger), saveznicom iz agencije MI6 i vrhunskom računalnom stručnjakinjom Khadijah (dobitnica Oscara Lupita Nyong’o) i vještom psihologinjom Gracielom (dobitnica Oscar Penélope Cruz) u smrtonosnoj, vratolomnoj misiji. Akcija kreće diljem svijeta, od pariških bistroa do šarenih tržnica Maroka, te raskošnih aukcijskih kuća u Šangaju, a kvartet žena će udružiti snage kako bi zaštitile svijet — ili ga uništile.

Trajanje filma; 122 minute

Cijena karte; 25.00kn

Trailer filma; https://www.youtube.com/watch?v=U6W4Q__2CJI

 


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/