LIPIK test
LIPIK test
LIRA vodoravni
PU POŽEŠKO-SLAVONSKA

Najava pojačanih mjera u prometu

07.01.2022. 10:21 | 2216 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

 

 

Policijski službenici PU požeško-slavonske tijekom nadolazećeg vikenda provodit će pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu.

Također će se provoditi nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

Ciljana akcija nadzora alkoholiziranosti i droga kod sudionika u prometu provodit će se u noći sa subote na nedjelju. Upozoravaju se svi sudionici u prometu da se pridržavaju prometnih propisa., stoji u dopisu kojeg nam je poslala policijska glasnogovornica Nikolina Janković.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/