LIPIK test
LIPIK test
Radio Daruvar 2
NK LIPIK 1925 vs. NK HAJDUK PAKRAC

Revijalna utakmica povodom 30. obljetnice oslobođenja Lipika

03.12.2021. 13:23 | 633 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

 

 

Povodom 30. obljetnice oslobođenja Lipika u organizaciji Udruge djece branitelja Domovinskog rata  Lipika i Pakraca održat će se revijalna utakmica između najmlađih kategorija NK Lipik 1925 i NK Hajduk Pakrac.

Utakmica će se održati u subotu, 4. prosinca s početkom u 10:30h u sportsko-školskoj dvorani u Lipiku, a ulaz je slobodan.

Podsjetimo kako će se u sklopu programa obilježavanja Dana branitelja Lipika i obljetnice ove značajne pobjede večeras u lipičkom Multikulturalnom centru održati izložba fotografije dr. Anđelke Gajšak Špančić pod nazivom „Razrušeni grad“.

U subotu, 4. prosinca 9 sati će se otkriti  spomen ploča pripadnicima MUP-a, dragovoljcima, u Ulici Stari put u Kukunjevcu, dok je u 10 sati predviđeno polaganje vijenaca za poginule branitelje kod Spomen obilježja u Dobrovcu.

Polaganje vijenaca za poginule branitelje kod Spomen obilježja na gradskom groblju u Lipiku održat će se u 10:30 sata, a sveta misa zadušnica za poginule branitelje u župnoj crkvi sv. Franje Asiškog počinje u 11 sati.

Središnji dio obilježavanja Dana branitelja Lipika i 30. godišnjice oslobođenja Lipika započet će u 12:30 na Trgu Hrvatskih branitelja Lipik


LIRA ispod članka