LIPIK test
LIRA okomiti
LIRA vodoravni
Savjetodavno tijelo Grada Lipika

Konstituiran Savjet mladih Grada Lipika; za predsjednicu izabrana Ana Duvnjak

01.12.2021. 10:07 | 1378 pregleda | Vijesti

Konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Grada Lipika održana je u prostoru Vatrogasnog doma u Lipiku, a osim prisutnih članova i njihovih zamjenika, nazočili su joj lipički gradonačelnik Vinko Kasana te pročelnica Veronika Prhal i stručna suradnica Božica Lukšić iz Gradske uprave.

Piše:
Matija Kulhavi

 

 

Prije samog otvaranja sjednice i utvrđivanja kvoruma, članovi Savjeta i njihovi zamjenici upoznati su s djelokrugom i planom rada ovog savjetodavnog tijela.

Savjet mladih Grada Lipika čine članovi i njihovi zamjenici, a na konstituirajućoj sjednici sudjelovali su Marta Adžijević, Viktorija Briševac, Ana Duvnjak, Dragana Đaić, Blaž Časar, Ivana Hlapović, Kristijan Kasana, Ivan Macura, Lorena Milašinović te Marijana Prhal.

Za predsjednicu Savjeta mladih jednoglasno je izabrana Ana Duvnjak, a za njezina zamjenika Blaž Časar.

Gradonačelnik Kasana ovom je prigodom istaknuo kako se radi o formiranju vrlo bitnog savjetodavnog tijela putem kojeg će se prezentirati Gradskom vijeću, ali i Uredu gradonačelnika sve potrebe, prava i interesi naših mladih sugrađana.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/