Delfin 2022
Delfin 2022
Radio Daruvar 2
HŽ INFRASTRUKTURA

Vozni red se neće mijenjati, a radovi na pruzi će trajati još neko vrijeme

01.12.2021. 09:25 | 1311 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Imaju li neka nova saznanja o tome kad bi mogli završiti radovi na pruzi Banova Jaruga - Lipik - Pakrac - Daruvar te kad se očekuje završetak posebne regulacije prometa zamjenskim autobusima i povratak vlaka na prugu upitali smo mjerodavne u HŽ infrastrukturi. Također nas je zanimalo i to hoće li u prosincu doći do promijene voznog reda, odnosno njegova poboljšanja i bolje prometne povezanosti na korist putnika.

Odgovor koji smo primili iz korporativnih komunikacija ove tvrtke prenosimo u potpunosti.

Zbog radova koji se u sklopu redovnog održavanja izvode na pružnoj dionici Pakrac – Sirač, u razdoblju od 30. studenoga u 23.59 sati do 11. prosinca 2021. u 23.59 sati pruga Banova Jaruga – Pčelić bit će zatvorena za promet između kolodvora Banova Jaruga i Daruvar. U tome razdoblju putnike će na relacijama Virovitica – Banova Jaruga i obratno te Banova Jaruga – Daruvar i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi (https://www.hzinfra.hr/project/banova-jaruga-daruvar/). 

Idućeg dana, 12. prosinca 2021., na pruzi se neće izvoditi radovi pa pruga taj dan neće biti zatvorena za promet. Međutim, izvođač radova je od 13. prosinca do 23. prosinca 2021. godine zatražio dnevne zatvore pruge (ponedjeljak – petak) u vremenu od 8 do 14 sati zbog radova na zavarivanju tračnica. Dinamika izvođenja spomenutih radova kao i njihov završetak ovisi o povoljnim vremenskim uvjetima.

U voznome redu 2021.-2022. na pruzi Banova Jaruga – Pčelić neće biti promjena u broju vlakova u odnosu na važeći vozni red.“.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/