LIRA okomiti
LIPIK test
LIRA vodoravni
OSAM NOVIH DARIVATELJA KRVI

U posljednjoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi prikupljeno 117 doza

30.11.2021. 09:50 | 613 pregleda | Vijesti

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Pakrac i Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu jučer je u Pakracu  održana četvrta, ujedno i posljednja ovogodišnja akcija darivanja krvi. Akcija je održana u skladu s epidemiološkim mjerama, a krv je dalo 117 darivatelja od ukupno 125 koliko ih je pristupilo s područja Lipika i Pakraca. Među njima je bilo osmero njih koji su se na ovaj humani čin odlučili po prvi put.

Piše:
Compas

U Gradskom društvu Crvenog križa Pakrac zadovoljni su s odazivom, a sljedeće akcije dobrovoljnog darivanja krvi u idućoj godini bi se trebale održati tijekom veljače, svibnja kolovoza i studenog (28.2., 31.5., 29.8., 28.11.).

I ovom ćemo vas prilikom podsjetiti da, osim što darivanjem krvi potencijalno spašavate nečiji život, možete imati i direktne financijske koristi jer tako možete biti oslobođeni plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja, što punoljetni muškarci ostvaruju nakon 35, a žene nakon 25 dobrovoljnih darivanja krvi.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/