LIRA okomiti
Delfin 2022
Medianno
POTPISANI UGOVORI SA STIPENDISTIMA GRADA LIPIKA

Stipendiju ove godine dobilo 11 studenata, a nastavlja dobivati 29 studenata

29.11.2021. 13:22 | 791 pregleda | Vijesti

Piše:
Matija Kulhavi

Nakon što je tijekom rujna proveden natječaj za dodjelu stipendija Grada Lipika u ovoj akademskoj 2021./2022. godini, proteklog su tjedna sklopljeni studentski ugovori s 11 studenata prvih godina, a 29 studenata nastavlja primati stipendije do završetka studija.

Ove je godine za program stipendija u proračunu osigurano oko 243.000,00  kuna s namjerom da se studenti nakon završetka studija vrate u Lipik kao visokoobrazovani mladi ljudi i zaposle u ustanovama i poduzećima našeg kraja ili pokrenu vlastiti privatni posao kao uspješni mladi poduzetnici.

Grad Lipik već 24. godinu zaredom stipendira studente sa svog područja, a s dodjelom stipendija započelo se 1997. godine, navela je Gordana Horvat, voditeljica odsjeka za financije, gospodarstvo i društvene djelatnosti. Gospođa Horvat je ovim putem pozvala studente da se obrate u vezi bilo kakvih upita u sljedećih godinu dana.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/