Delfin 2022
LIRA okomiti
Medianno
UNUTARSTRANAČKI IZBORI

GO SDP Lipik: Za predsjednicu izabrana Mihaela Žili Petrović

29.11.2021. 09:07 | 1311 pregleda | Vijesti

Unutarstranački izbori za tijela u županijskim, gradskim i općinskim organizacijama Socijaldemokratske partije Hrvatske održani su 27. studenog diljem Republike Hrvatske. Bila je ovo prilika za sve  članice i članove SDP-a da odrede smjer u kojem vide svoje lokalne i županijske organizacije u budućnosti. 

Piše:
Matija Kulhavi

 

 

Izbori su održani i na području Grada Lipika i tom je prigodom izabrano novo vodstvo lipičke Gradske organizacije SDP-a. Za predsjednicu GO SDP-a Lipik izabrana je Mihaela Žili Petrović koja je ujedno izabrana i za članicu Županijskog odbora SDP-a Požeško-slavonske županije. Dosadašnji predsjednik Nikola Ivanović izabran je za potpredsjednika. Mitar Obradović izabran je ponovno za predsjednika županijske organizacije SDP-a.

S novim vodstvom nastavljamo borbu za malog čovjeka u svim segmentima društva.“, stoji u kratkom priopćenju koje nam je poslala novoizabrana predsjednica.

U prošlom sazivu lipičkog Gradskog vijeća SDP je imao dva vijećnika, a nakon lokalnih izbora održanih u svibnju ova stranka nije uspjela osvojiti vijećnički mandat.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/