LIRA okomiti
LIRA okomiti
Radio Daruvar 2
1991. - 2021.

Školarci i vrtićarci iz Lipika i Poljane obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

18.11.2021. 09:27 | 985 pregleda | Vijesti

Piše:
Compas

Učenici i učitelji Osnovne škole Lipik i Osnovne škole Grigora Viteza u Poljani jučerašnji su dan posvetili obilježavanju Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Paljenjem svijeća ispred škole, izložbom crteža posvećenih Vukovaru i kratkim programom osnovnoškolci u Poljani i Lipiku su odali počast žrtvama Vukovara i Škabrnje minutom šutnje.

Paljenjem svijeća duž Vukovarske ulice i lipički vrtićarci iz Dječjeg vrtića Kockica su s odgojiteljicama na dostojanstven način odali počast gradu-heroju i njegovim žrtvama. Svijeće su zapaljene i ispred zgrade matičnog vrtića u Lipiku, ali i područnog vrtića u Poljani.

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje od prošle se godine po prvi put obilježava kao državni praznik kojeg obilježavamo 18. studenog. Tog se datuma još jednom prisjećamo tragične žrtve koju su Vukovar i Škabrnja podnijeli istoga dana prije 30 godina.


LIRA ispod članka
https://www.rsuripsumoharjo.com/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/gacor88https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/