Lipik 3x3 Challenger 2018
Vinko Kasana, kandidat za gradonačelnika

Pismo Vinka Kasane uoči lokalnih izbora

19.05.2017. 13:26 | 1785 pregleda | PROMO

Drage sugrađanke i sugrađani,

pred nama su lokalni izbori za gradonačelnika i za članove Gradskog vijeća koji će se održati u nedjelju 21. svibnja 2017. godine. Na izbore izlazim kao vaš aktualni gradonačelnik i ponovno tražim vaše povjerenje.

Prije svega želim vam se zahvaliti za suradnju i svakodnevnu podršku koju ste mi dali u protekle četiri godine. Svi zajedno smo stvorili jednu pozitivnu atmosferu rada, razvoja, stvaranja i uspjeha. Vjerujem da se slažete sa mnom da smo unatoč teškim gospodarskim vremenima u protekle četiri godine napravili jako puno i da se vidi napredak u svim naseljima na području Grada Lipika. Osim razvoja i provedbe velikih kapitalnih projekata, uvijek sam se trudio i nastojao rješavati vaše svakodnevne probleme s kojima ste se suočavali, bio sam vam uvijek na raspolaganju i nadam se da ste zadovoljni mojim dosadašnjim radom. Većinu obećanih stvari sam ispunio, a za neke veće projekte nam treba više vremena i njih ćemo sigurno završiti u sljedećem razdoblju.

Proteklih dana na predizbornim skupovima i putem letaka, brošura i Interneta, podsjetio sam vas na ono što smo ostvarili od 2013. do 2017. godine. Također, upoznao sam vas s izbornim programom što planiramo napraviti u sljedeće četiri godine. Dokazali smo da znamo i možemo pa smo zato pred sebe postavili program za koji sam siguran da ću ga zajedno s vama i svojim suradnicima ostvariti.

Želim i dalje naporno raditi, razvijati sva naselja Grada Lipika i zato je bitno da osim mene kao gradonačelnika imamo i stabilno Gradsko vijeće. U Gradskom vijeću vijećnici donose ključne odluke koje usmjeravaju razvoj i provedbu gotovo svih projekata i radova. Kako bi mogao ispuniti program koji sam vam predstavio, potrebna mi je podrška većine vijećnika u Gradskom vijeću Grada Lipika.

Upravo zato vas pozivam da ovu nedjelju, 21. svibnja 2017. godine izađete na izbore i ukažete povjerenje meni u izboru za gradonačelnika i listi Hrvatske demokratske zajednice u izboru za Gradsko vijeće. Naš grad i sva naša sela u budućnosti vidim kao idealno mjesto za život koje će biti KORAK ISPRED u svim područjima i u svemu što radimo.

Idemo zajedno sve ovo ostvariti.

                                                     Vinko Kasana, bacc.ing.agr.

                                                     aktualni gradonačelnik Grada Lipika,

                                                     kandidat za budućeg gradonačelnika Grada Lipika

                                                     i nositelj liste Hrvatske demokratske zajednice Lipik za GV