Medianno
Stolnoteniski turnir u organizaciji STK LIPA

Pakrac & pingač u srcu III

11.03.2018. 13:14 | 616 pregleda | Sport

U organizaciji Stolnoteniskog kluba LiPa, a pod pokroviteljstvom grada Pakraca, 10. ožujka je u pakračkoj sportskoj dvorani održan treći stolnoteniski turnir pod nazivom „Pakrac & pingač u srcu III“.

Piše:
Compas

Kako smo saznali od organizatora, na ovogodišnjem stolnoteniskom turniru sudjelovao je rekordan broj mladih stolnotenisača, uglavnom iz Hrvatske, ali isto tako i iz Bosne i Hercegovine. Tako su svoje predstavnike imali klubovi iz Banja Luke, Bjelovara, Nove Gradiške, Novske, Nuštra, Lipika i Pakraca, Pitomače, Slatine, Slavonskog Broda, Vinkovaca i Virovitice.

U kategoriji kadeti, najboljima su se pokazali Hana Kroužil iz Daruvara i Enio Funes iz Nove Gradiške. U kategoriji mlađi kadeti najbolji su bili Kristijan Kasana (STK LiPa) i Sofija Dragišić iz Banja Luke, dok su se Lana Špoljar iz Bjelovara i Franko Mesić iz Nuštra pokazali najboljima u kategoriji najmlađi kadeti. U kategoriji klinci iskazali su se Danijel Sanić, koji je bio najbolji te Ivan Majdandžić s osvojenim trećim mjestom – obojica su članovi STK LiPa.

Kroz utješni ždrijeb u kategoriji kadeta, prvo mjesto je osvojio Niko Kozić (STK LiPa), a Marko Barać (STK LiPa) treće. Treće mjesto u kategoriji mlađi kadeti kroz utješni ždrijeb osvojio je i Mihael Malina.

Fotogalerija: Pakrac i pingač u srcu III (10.3.2018.)