Compas - lipički mjesečnik
15. Božićni malonogometni turnir

Natjecanje ulazi u samu završnicu

29.12.2017. 09:04 | 1100 pregleda | Sport

Jučer su pred otprilike 400 posjetitelja u Dvorani u Lipiku odigrane utakmice četvrtfinala turnira u konkurenciji seniora, dok su veterani odigrali preostale utakmice natjecanja po skupinama te ih danas, kao i seniore, očekuju utakmice polufinala

Piše:
Hrvoje Gjulić

Nakon odigravanja utakmice četvrtfinala za seniore, jučer smo u posljednjoj utakmici dana ostali bez branitelja naslova. Prošlogodišnjeg pobjednika, ekipu Stragatransa, u posljednjoj utakmici dana iz natjecanja je izbacila ekipa Sokol/Star Caffe Daruvar rezultatom 4:1. No, krenimo redom. U prvoj utakmici dana za seniore, svoj nastup u polufinalu izborila je ekipa Caffe Bar Numero/Kip Gradnja izbacivši rezultatom 3:2 ekipu Berbo d.o.o. iz Bosanske Gradiške koja je prije početka turnira slovila je jednog od glavnih favorita. Drugu utakmicu odigrali su ekipe Samoposlužna praonica Pakrac/Šume Šugić/CB Elixir i Kafe Gril Mlin Čatrnja. Ekipa iz Pakraca tu je utakmicu pobijedila rezultatom 4:2. U posljednjoj utakmici ekipa Lipički Compas/Caffe bar Jet Set je rezultatom 5:2 pobijedila ekipu Elite Academy.

U polufinalu, koje je na rasporedu danas, od 19:20h igraju Samoposlužna praonica Pakrac/Šume Šugić/CB Elixir protiv Lipički Compas/Caffe bar Jet Set, dok će s početkom u 21 sat drugu utakmicu polufinala igrati Sokol/Star Caffe Daruvar i Caffe Bar Numero/Kip Gradnja. Finale je na rasporedu u subotu u 22 sata.Završeno natjecanje po skupinama kod veterana

Tijekom jučerašnjeg dana odigrane su dvije preostale utakmice grupne faze u veteranskoj konkurenciji. U prvoj utakmici dana ekipa Toplica Lipik je bila bolja od NK Hajduk Pakrac rezultatom 3:1, dok je utakmica koju su igrali ekipe Pizzeria Palermo i Sedmica završila rezultatom 5:2.

Polufinalne parove, koji će svoje utakmice odigrati danas, čine Toplice Lipik – Pizzeria Palermo i MAK Kutina – NK Hajduk Pakrac.