Compas - lipički mjesečnik
15. Božićni malonogometni turnir

Počinje veteranski turnir, seniori ulaze u završnicu

27.12.2017. 10:34 | 813 pregleda | Sport

Nakon pet dana turnira saznali smo šest četvrtfinalista, a koje će im se dvije ekipe još pridružiti bit će poznato danas nakon odigravanja tri utakmice razigravanja.

Piše:
Ivor Podunavac

U subotu su na rasporedu bile tri utakmice iz skupine C, prvo je Lipički Compas/CB Jet Set svladao ekipu Fotex - Kovačevac s 4-1. Nakon toga zanimljivu utakmicu odigrali su Elite Academy i Lipički Compas/CB Jet set, a završilo je 2-2. Posljednju utakmicu večeri odigrali su Stragatrans i Fotex - Kovačevac gdje su branitelji naslova slavili s 4-2. S tim rezultatima Compas/CB Jet Set osvojio je prvo mjesto u skupini C, na drugom mjestu završio je Stragatrans, treće mjesto pripalo je Elite Academyu, a posljednje Fotex-Kovačevcu.

Poznata su dva para četvrtfinala:
Stragatrans - Sokol/Star Caffe Daruvar i
Berbo d.o.o. - CB Numero/Kip Gradnja.

Samoposlužna praonica Pakrac/Šume Šugić/CB Elixir čeka drugoplasiranog iz skupine X (tri trećeplasirane ekipe) koja se igra danas, a Lipički Compas/CB Jet Set čeka prvoplasiranog iz iste skupine.

U polufinalu će se susresti pobjednici iz prve dvije utakmice, a drugi par polufinala činit će pobjednici posljednje dvije spomenute utakmice.

Danas turnir u 18 h otvaraju veterani utakmicom između Mak Kutine i Sedmice. Poslije njih na teren će Hajduk Pakrac protiv NK Lipik 1925. Treću veteransku utakmicu odigrat će Pizzeria Palermo iz Garešnice protiv Mak Kutine. Nakon toga, u 20:00h, počinje razigravanje seniora za četvrtfinala. Prvu utakmicu igraju CB Pub i Kafe Gril Mlin Čatrnja. CB Pub igra dvije utakmice zaredom pa će u drugoj odmjeriti snage s Elite Academy.

U 21:20h je posljednja veteranska utakmica, a igraju Toplice Lipik protiv NK Lipik 1925. Večer završavaju seniori utakmicom između Elite Academy i Kafe Grlin Mlin Čatrnja, nakon čega ćemo saznati sve četvrtfinaliste.