Compas - lipički mjesečnik
15. Božićni malonogometni turnir

Veliko iznenađenje – Compas/Jet Set bolji od Stragatransa

23.12.2017. 13:31 | 1695 pregleda | Sport

U petak popodne odigran je pretposljednji dan natjecanja po skupinama u seniorskoj konkurenciji na 15. Božićnom malonogometnom turniru. U predzadnjoj utakmici dana dogodilo se prvo veće iznenađenje turnira. Ekipa Lipički Compas – CB Jet Set nadigrala je rezultatom 4:1 jednog od najvećih favorita seniorskog dijela natjecanja, ekipu Stragatrans.

Piše:
Hrvoje Gjulić

Prva utakmica dana odigrana je u 18:00h sati između ekipa CB Noćni klub Plavac iz Novske i Sokol – Star Caffe Daruvar koja je završila rezultatom 4:2 za ekipu iz Daruvara. U drugoj utakmici sastale su se ekipe Elite Academy i Stragatrans gdje su dečki iz Stragatransa dokazali svoju kvalitetu te nadigrali protivnika rezultatom 6:1. Formu iz prve utakmice dečki iz ekipe Sokol – Star Caffe Daruvar nisu zadržali i u svom drugom izlasku na teren. Ovoga puta je rezultatom 8:3 bolja bila ekipa CB Numero – Kip Gradnja. Četvrta utakmica dana nije pružila neke pretjerane zanimljivosti. Od početka susreta ekipa Kafe Gril Mlin Čatrnja je dominirala susretom te na kraju odnijela zasluženu pobjedu protiv CB Noćni klub Plavac rezultatom 4:0.

Pretposljednja utakmica dana donijela je jedno od najvećih iznenađenja dosadašnjeg dijela turnira u seniorskoj konkurenciji. Ekipa Lipički Compas – CB Jet Set odnijela je uvjerljivu 4:1 pobjednu protiv jednog od najvećih favorita ovogodišnjeg turnira i branitelja naslova, ekipe Stragatransa.

U zadnjoj utakmici dana Sokol – Star Caffe Daruvar je popravio loš dojam iz druge utakmice te su rezultatom 6:3 pobijedili ekipu Kafe Gril Mlin Čatrnja.

Danas su na rasporedu još tri utakmice seniorskog dijela turnira čime će biti kompletirane utakmice natjecanja po skupinama. Na teran će od 20:00h izaći ekipe Lipički Compas – CB Jet Set i Fotex-Kovačevac, a zbog zgusnutog rasporeda ekipa Lipički Compas – CB Jet Set će odmah nakon toga igrati još jednu utakmicu, ovoga puta protiv ekipe Elite Academy. Posljednju utakmicu dana odigrat će Stragatrans i Fotex-Kovačevac čime će biti zaključeno natjecanje po skupinama.

Nastavak natjecanja održat će se u srijedu kada je na rasporedu razigravanje za plasman u četvrtfinale koje se igra u četvrtak. Polufinala se igraju odmah sljedeći dan, a veliko finale i utakmica za 3. mjesto igraju se u subotu, 30. prosinca.