Compas - lipički mjesečnik
15. Božićni malonogometni turnir

Započeo 15. Božićni malonogometni turnir

16.12.2017. 11:45 | 1092 pregleda | Sport

Jučer je odigravanjem triju utakmica započeo 15. Božićni malonogometni turnir Lipik. Nakon prvog dana ekipa BerBo d.o.o., koja slovi za jednog od favorita turnira, je na stopostotnom učinku s obzirom na to da su pobijedili obje utakmice koje su jučer odigrali.

Piše:
Hrvoje Gjulić

Turnir je otvoren utakmicom između ekipa BerBo d.o.o. iz Bosanske Gradiške i Caffe bar Škorpion iz Velike. U utakmici punoj golova i preokreta, na kraju je slavila ekipa iz Bosne i Hercegovine rezultatom 5:3. U drugoj utakmici dana snage su odmjerile ekipe Caffe bar noćni klub Plavac iz Novske i CB Numero / Kip Gradnja iz Nove Gradiške. U toj utakmici bolja je bila ekipa iz Gradiške rezultatom 2:0. Završni dvoboj dana odigran je između pobjednika prve utakmice BerBo d.o.o. i juniora NK Lipika 1925. Domaća ekipa je na trenutke pružala dobar otpor, ali ipak nije išlo protiv daleko iskusnijeg i boljeg protivnika. Utakmica je završila rezultatom 5:0 za goste iz Bosanke Gradiške.

Turnir se nastavlja danas kada su na rasporedu četiri utakmice. Prvu utakmicu danas od 19:00 sati igraju Caffe bar Pub Pakrac i BerBo d.o.o., a program se nastavlja u 19:40h utakmicom između ekipa Elite Academy i Fotex - Kovačevac. Treća utakmica danas igra se u 20:20 između CB Pub i Lipik 1925 juniori, a turnir će završiti utakmicom između ekipa BerBo d.o.o. i Samoposlužna praonica Pakrac-Šume Šugić-Caffe bar Elixir. Ta utakmica počinje u 21:00h.