Compas - lipički mjesečnik
Otvaraju BerBo d.o.o. i CB Škorpion

Danas počinje 15. Božićni malonogometni turnir u Lipiku

15.12.2017. 12:55 | 810 pregleda | Sport

Večeras u 19:40h utakmicom između ekipa BerBo d.o.o. iz Bosanske Gradiške i Caffe bar Škorpion iz Velike počinje 15. Božićni malonogometni turnir.

Piše:
Hrvoje Gjulić

Tijekom turnira u seniorskoj konkurenciji natjecat će se trinaest ekipa s područja Lipika, Pakraca, Kutine, Siska, Zagreba, Požege, Nove Gradiške i Bosanske Gradiške. Te ekipe raspoređene su u tri grupe, a tijekom natjecanja po grupama bit će odigrano ukupno 22 utakmice. Prvi dio grupne faze počinje danas i traje do nedjelje 17. prosinca, a ostatak će biti odigran tijekom sljedećeg vikenda, 22. i 23. prosinca. Završnica seniorskog turnira počinje 27. prosinca, a finale će se odigrati 30. prosinca.

Kao prvi favorit ovog turnira, uz lanjskog pobjednika Stragatrans, ističe se ekipa iz Bosanske Gradiške, BerBo d.o.o. za koju će nastupiti i bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine te sadašnji igrač sarajevskog Željezničara Goran Zakarić.

Natjecanje u kategoriji do 10 godina kreće u nedjelju, a u kategoriji do 12 godina prve utakmice se igraju 23. prosinca.