AS obrt
Nogometni vikend

Dobrovac i dalje niže pobjede, Lipiku bod u gostima

02.10.2017. 08:51 | 1334 pregleda | Sport

Nogometni klub Lipik 1925 u subotu  je gostovao u Jakšiću. Na gostovanje su otišli nekompletni, bez Oršića, Šugića i Karla Kligla. Cilj da se vrate neporaženi je ostvaren, a zgoditak vrijedan jednog boda postigao je Josip Jozipović iz slobodnog udarca. Prvi "kiks" Lipika iskoristio je Dinamo iz Vidovaca te ostao sam s 15 bodova na vrhu, dok je Lipik na drugom mjestu s dva boda zaostatka.

U subotu, 7. listopada se igra derbi između ove dvije ekipe, na stadionu u Lipik u subotu s početkom u 16:00 sati.

Piše:
Ivor Podunavac

U 2. ŽNL Dobrovac iz utakmice u utakmicu pruža odličnu igru i ruši svoje protivnike, bilo kod kuće ili u gostima. Ovaj vikend slavili su u Trenkovu kod Sloge s 3-1. Luka Visković pogodio je dva puta, a jedan je dodao Valentino Tutić. S ova tri boda i dalje su na prvom mjestu, ali s istim brojem bodova kao i drugoplasirani Omladinac iz Čaglina.

Croatia iz Donje Obriježi nažalost nastavlja sa slabijim rezultatima, a u subotu su poraženi u gostima kod Dinama iz Rajsavca s 2-1. Trenutno se nalaze na osmom mjestu s osvojena tri boda.

Naši predstavnici u 3. ŽNL imali su loš vikend iza sebe. Jovača iz Marinog Sela poražena je u Ovčarama s 4-1. Strijelac je bio Marko Veselovac.

Slavonija iz Prekopakre izgubila je 3-0 od Lipe.

Dinamo iz Badljevine na svom terenu je poražen od Eminovaca 1-4.

Poljana je otišla s devet igrača na utakmicu u Golobrdce i izgubila 7-0.

U MŽNL Slavonije i Baranje pakrački Hajduk se i dalje nalazi u krizi rezultata. Ovaj put su poraženi na svom terenu od Slavonca iz Tenje s 0-1.