AS obrt
RUKOMETNI KLUB LIPA

Rukometaši RK LiPa pobijedili ekipu iz Slavonskog Broda

25.09.2017. 08:11 | 662 pregleda | Sport

Nakon prošlogodišnje pobjede u pripremnoj utakmici u Slavonskom Brodu, rukometaši LiPe ostvarili su još jednu pobjedu u uzvratnoj pripremnoj utakmici, koja se odigrala u petak, 22. rujna – RK LiPa i RK Slavonski Brod (29:24).

Piše:
Matija Kulhavi

Bila je to dobra, gotovo prvenstvena utakmica u kojoj su obje ekipe pokazale pravi tvrdi rukomet. Pedesetak gledatelja moglo je vidjeti pregršt atraktivnih poteza, kao i obrana vratara, ali i poneku tehničku grešku domaćina, no ima još dva tjedna do početka 2 HRL, pa tako i solidno vremena za doraditi tehničke finese, govore nam iz uprave Kluba.

LiPa je od samog početka preuzela vodstvo u utakmici i domaći igrači nisu niti jednog trenutka do kraja utakmice pobjedu dovodili u pitanje, usprkos tome što su svi igrači LiPe dobili priliku na terenu. U ovoj utakmici nisu nastupili Lucić, Bartoluzzi, Ružička te jedino ovogodišnje pojačanje - golman Kelčec. Posebno raduju prve minute nakon dvogodišnje stanke povratnika Strage i Poliganovića, koji su svojom smirenošću i iskustvom uveliko pridonijeli ovoj pobjedi. Sljedeće subote rukometaši će ugostiti  ekipu Slatine.

Sastav i strijelci: Sadilek (2), Macura (3), Krucki (5), Gamberger (2), Straga (2), Šimić (1 ), Hlapović (5), Poliganović (2), Sommer (2), Smiljčić (4), Vonić (1), Lopar, Zerdin, Major, Vuković te golmani Papušek i Savi.