AS obrt
TRADICIONALNI NOGOMETNI TURNIR POVODOM DANA HRVATSKIH BRANITELJA PAKRACA I LIPIKA

NK „Hajduk“ osvojio pakrački turnir

14.08.2017. 07:36 | 966 pregleda | Sport

Pred više od dvije stotine gledatelja na Gradskom stadionu u Pakracu, protekli vikend je održan tradicionalni nogometni turnir povodom Dana hrvatskih branitelja Lipika i Pakraca, na kojem su sudjelovale četiri ekipe – NK Hajduk Pakrac (domaćin turnira), NK Inter Zaprešić (juniori), NK Lipik 1925 i NK Libertas Novska.

Piše:
Matija Kulhavi

U finalnoj utakmici NK Hajduk Pakrac pobijedio je ekipu NK Inter Zaprešić (juniori) rezultatom 3:0 te tako osvojio turnir na domaćem terenu. Uz autogol ekipe iz Zaprešića, te golove koje su zabili Bača i Petrović, Hajduk je imao razloga za veselje.

Treće mjesto pripalo je NK Lipik 1925 koji je istim rezultatom (3:0) pobijedio NK Libertas iz Novske. Za Lipik su golove zabili Osmanović, Šimunović i Oršić.

Najbolji strijelac turnira bio je Valentino Jirasek. Dorijan Tomašić je bio najbolji golman, a Adriano Baškiera najbolji igrač turnira. Sva trojica su igrači pakračkog Hajduka. Podsjetimo kako su Jirasek i Tomašić također izabrani za najboljeg strijelca i najboljeg golmana na turniru u Dobrovcu, koji se održao prethodni vikend.

Najboljima su nagrade uručili gradonačelnica Pakraca Anamarija Blažević, Sadmir Delihodžić, predsjednik Sportske zajednice Grada Pakraca i Slavko Vuić, sportski direktor Hajduka.