AS obrt
MEMORIJALNI TURNIR ZA POGINULE BRANITELJE DOBROVCA

Danas finale između NK "Lipik 1925" i NK "Hajduk"

05.08.2017. 17:02 | 1473 pregleda | Sport

Povodom ovogodišnjeg sjećanja na poginule branitelje Dobrovca, u subotu, 5. kolovoza je svečano otvoren  memorijalni turnir u nogometu.

Piše:
Matija Kulhavi

Prije samog otvorenja turnira, predstavnici Grada Lipika predvođeni gradonačelnikom Vinkom Kasanom, zamjenikom gradonačelnika Slobodanom Katunarom i predsjednikom Gradskog vijeća Mladenom Dolićem te predstavnici NK „Dobrovac“ položili su vijence i zapalili svijeće kod spomen obilježja žrtvama Domovinskog rata ispred osnovne škole u Dobrovcu.

Kako piše na spomeniku:

Zdravko Barać, Ivo Egredžija, Kata Hadžim, Drago Komljenović, Nikola Kozić, Jure Ljevar, Željko Mlinarić, Željko Šuvak i Đurđica Vešligaj, narodu u nasljeđe ostaviše jedino što su imali, svoje živote za slobodu dane! Neka im je vječna slava i hvala!“

Nakon prisjećanja na žrtve Domovinskog rata, gradonačelnik Lipika svečano je otvorio turnir na igralištu NK „Dobrovac“. "Sjećamo se naših poginulih branitelja, koji su dali živote za slobodnu Hrvatsku i dok god ih se sjećamo, oni će živjeti.“, rekao je gradonačelnik Kasana.

Za naslov pobjednika na turniru bore se domaćini iz Dobrovca te NK "Lipik 1925", NK "Hajduk" Pakrac i NK "Mlinar" Gornji Sređani.

Turnir je započeo utakmicom između NK „Hajduk“ iz Pakraca“ i NK „Mlinar“ iz Gornjih Sređana.

Dodano u 20:45h

Rezultati:

NK Hajduk - Nk Mlinar 3:0

Nk Lipik 1925 - NK Dobrovac 3:0

Sutra, 6.kolovoza održati će se finalna utakmica između NK Lipik 1925 i NK Hajduk s početkom u 18 sati.

Susret za treće mjesto, između NK Dobrovac i NK Mlinar, održati će se u 16 sati.