AS obrt
21. LJETNI MALONOGOMETNI TURNIR PAKRAC

Pop Corn Šakić /MNK Bjelovar pobjednik turnira u Pakracu

09.07.2017. 13:30 | 2031 pregleda | Sport

Pobjedom ekipe Pop Corn Šakić/MNK Bjelovar sinoć je završen 21. ljetni malonogometni turnir u Pakracu.

Piše:
Matija Kulhavi

Prije same završnice turnira odigrana je zaostala polufinalna utakmica od prethodne večeri u kojoj je Stragatrans pobijedio Polikliniku Arcadia s 3:1 i tako se plasirao u finale.
Treće mjesto osvojila je ekipa iz Daruvara - Poliklinika Arcadia koja je sa 6:3 pobijedila mladu ekipu Elite Academy iz Pakraca. Konačna, finalna utakmica između lipičkog Stragatransa i ekipe Pop Corn Šakić/MNK Bjelovar poslije niza neizvjesnosti i izvođenja kaznenih udaraca završila je pobjedom Bjelovarčana.
Nakon turnira, nagrađene su najbolje ekipe i proglašeni najbolji igrači. Prvoplasirana ekipa Pop Corn Šakić/MNK Bjelovar osvojila je nagradu od 10.000 kuna, drugoplasirani Stragatrans je dobio 4.000 kuna, a trećeplasiranoj ekipi pripalo je 1.000 kuna. Najboljim igračem turnira proglašen je Denis Topalović (Stragatrans). Vedran Cvitković (Pop Corn Šakić/MNK Bjelovar) proglašen je najboljim strijelcem turnira, a Josip Grebenar (Pop Corn Šakić/MNK Bjelovar) najboljim golmanom. Za najboljeg mladog igrača izabran je Ivan Keć (Elite Academy).
Organizatori turnira, članovi Udruge Mali most iz Pakraca, upriličili su after party u Spahijskom podrumu uz koncert grupe „Posegana“.