AS obrt
STOLNOTENISKI KLUB LIPA

Godišnja skupština STK LiPa

03.07.2017. 09:09 | 1248 pregleda | Sport

U Društvenom domu u Filipovcu u nedjelju je održana godišnja skupština Stolnoteniskog kluba LiPa. Skupštinu je otvorio Igor Sigeti, predsjednik STK LiPa, koji je ujedno pozdravio i poželio dobrodošlicu svim prisutnim članovima i gostima. Osim članova kluba, skupštini su nazočili zamjenik gradonačelnika Lipika Slobodan Katunar, Marica Melić, predsjednica koordinacijskog odbora akcije "Grad Lipik prijatelj djece", Zoran Hofman, gradski vijećnik u Pakracu te predstavnici stolnoteniskih klubova iz Garešnice i Kutine.

Piše:
Matija Kulhavi

Nakon izbora radnih tijela te izvješća predsjednika kluba o radu i aktivnostima, tajnik STK LiPa Marinko Mendeš podnio je izvješće o materijalno-financijskom poslovanju te daljnjem planu rada kluba.

Klub ima četrdeset članova. U sezoni 2016/17. imali su četiri ekipe u regiji Slavonija-zapad i jednu ekipu u Kadetskoj ligi. Plan za iduću sezonu je igrati u regiji Slavonija-istok u 3. ligi s dvije ekipe te jednom ekipom u Kadetskoj ligi. Namjera im je oformiti internu klupsku ligu  i nastaviti sa Školom tenisa za djecu. Protekle dvije godine, kroz Školu stolnog tenisa za djecu unutar kluba, prošlo je petnaestak djece, a troje ih je rangirano na državnoj kadetskoj rang listi. Također, u planu je da nastave s organizacijom postojećih turnira, kako ligaških tako i božićnih i uskrsnih te internih regionalnih.

Kroz donacije i sponzorstva nabavljeni su stolovi, arene, mrežice i dodatna rasvjeta u dvorani, a članovi kluba su posebno iskazali zahvalu Gradu Lipiku i Pakracu te brojnim lokalnim tvrtkama, obrtima, ustanovama i udruženjima.

Zamjenik gradonačelnika Lipika Slobodan Katunar čestitao je  članovima na dosadašnjim uspješnim rezultatima te rekao kako uvijek mogu računati na podršku Grada Lipika, posebno u stvaranju uvjeta za još bolji rad kluba. Zoran Hofman, gradski vijećnik u Pakracu napomenuo je kako se nalazi u trostrukoj ulozi – igrača, člana uprave i predstavnika Grada Pakraca i ovom prilikom je pohvalio rad kluba. Uz pohvale radu kluba, želju za realizacijom uključivanja djece s posebnim potrebama u rad kluba u što bližoj budućnosti istaknula je Marica Melić, predsjednica koordinacijskog odbora akcije "Grad Lipik prijatelj djece".