Lipik 3x3 Challenger 2018
Nokaut Fighting Championship u ZAGREBU

Leon Krajačić upisao novu pobjedu

31.12.2016. 09:35 | 4099 pregleda | Sport

Na NFC-ovom MMA spektaklu koji je održan 30. prosinca u Green Gold Centru u Zagrebu mladi Pakrački borac Leon Krajačić iz Crobran Teama Pakrac nokautom u četvrtoj minuti prve runde pobijedio je Marka Bureca iz varaždinskog tima Combat Academy "Victoria".

Piše:
Marko Barčan

Borba se održala u kategoriji do 84 kg, ovo je Leonova peta borba, a kako nam je rekao Leonov otac i osobni trener Gordan Krajačić, "bio je ovo Leonov prvi full profesionalni meč. Pripremali smo se posljednja dva mjeseca i to je rezultiralo pobjedom koja se evidentira na svjetskoj rang listi MMA boraca. Polako idemo dalje."

Turnir u organizaciji NFC-a (Nokaut Fighting Championship), borilačke organizacije iz Zagreba koja je duže vrijeme prisutna na regionalnoj MMA sceni kad je u pitanju privlačenje i afirmacija popularnih i perskepktivnih mladih boraca iz Hrvatske i regije, održao se po uzoru na tradicionalne novogodišnje turnire u Japanu, a na kojima se bori i naš proslavljeni borac Mirko Cro Cop Filipović koji će se danas boriti u finalu.

Čestitke Leonu, sretno Mirku!