Lipik 3x3 Challenger 2018
14. BOŽIĆNI MALONOGOMETNI TURNIR LIPIK 2016

Danas polufinale božićnog malonogometnog turnira

28.12.2016. 13:52 | 1486 pregleda | Sport

Jučer, 27. prosinca odigrane su četvrtfinalne utakmice. U prvoj utakmici između MNK Autodijelova Tokić protiv favoriziranog Stragatransa, Tokići su poveli 2-0, ali Stragatrans do poluvremena izjednačava rezultat. U drugom poluvremenu odlični Ivan Majić dovodi Stragatrans u prednost koju do kraja povećavaju
na 4-2.

Nakon toga na teren su izašli Numero Kip i DPH Novska. Numero Kip je uvjerljivo slavio rezultatom 5-0 na krilima Ellera s tri asistencije i pogotkom. Treću utakmicu i najjnapetiju odigrali su Sloga iz Jazavice protiv CB Viktoria. Nakon brojnih preokreta i rezultata 5-5 na kraju utakmice, u sedmercima bolja je bila ekipa
iz Bosanske Gradiške. Posljednju utakmicu Desetka iz Garešnice porazila je CB Škorpion iz Velike rezultatom 5-1.
Istaknuo se Ante Starčević s dva zgoditka i ključnim prekršajima na njemu preko kojih je Desetka iz akumuliranih udaraca došla u vodstvo.

Danas su na rasporedu četiri utakmice.
U 18:45h turnir otvaraju limači NK Lipika u međusobnoj utakmici. Nakon toga
slijedi prva polufinalna utakmica između Stragatransa i Numero Kipa. Nakon toga na rasporedu je utakmica početnikate potom i druga polufinalna utakmica između CB Viktoria i Desetke.

Treba napomenuti kako u četvrtak neće biti seniorskog turnira, ali će dvorana od jutra biti puna. Svoj turnir igrat će limači U-10, koji će svoje finale odigrati u petak prije velikog seniorskog finala.