Lipik 3x3 Challenger 2018
14. božićni malonogometni turnir u Lipiku

Poznati parovi četvrtfinala, a turnir se nastavlja nakon Štefanja

24.12.2016. 13:42 | 1871 pregleda | Sport

Večer prije Badnjaka 23. prosinca odigrane su četiri utakmice razigravanja i poznati su svi sudionici četvrtfinala 14. božićnog malonogometnog turnira u Lipiku, a četiri pobjednika ovih utakmica očekuju pobjednici skupina u četvrtfinalu turnira koji će se nastaviti nakon Štefanja u utorak, 27. prosinca 2016. godine, s početkom od 18:10 h. Donosimo vam rezultate razigravanja i parove četvrtfinala.

U neizvjesnoj prvoj utakmici razigravanja domaća momčad s pakračko-lipičkog područja „Šume Šugić“ porazila je ekipa DPH Novska s rezultatom 2:3. Još dvije domaće momčadi „CB Ruža/Mali most“ i „Midex PRO/Vinarija Ćasić“ nisu uspjele izboriti četvrtzavršnicu u sljedeće dvije utakmice. Ekipu „CB Ruža/Mali most“ porazila je ekipa „CB Škorpion“ iz Velike s rezultatom 0:7, a ekipu „Midex PRO/Vinarija Ćasić“ porazila je ekipa „MNK Auto dijelovi Tokić“ s rezultatom 0:5. Zadnji putnici koji su izborili četvrtfinale su „Caffe Viktori“ koji su pobijedili „Supermene“ s rezultatom 7:4.

Fotogalerija utakmica razigravanja za četvrtfinale 14. božićnog malonogometnog turnira u Lipiku (23.12.2016.)

Dan poslije Štefanja, 27. prosinca, u četvrtfinalu se sastaju:

Stragatrans – MNK Auto dijelovi Tokić

Numero KIP – DPH Novska

Sloga Jazavica – Caffe Viktori

Desetka – CB Škorpion

Ulaznice na turnir tijekom utakmica završnica od 23. prosinca te od 27. do 30. prosinca se naplaćuju 10 kn, a ulaznice ne zaboravite sačuvati jer zadnjeg dana turnira izvlačenje je tombole u kojoj sudjeluju svi posjetitelji koji su platili i sačuvali svoje ulaznice. Bilo koja ulaznica može biti dobitna pa ukoliko posjetite turnir više dana važno je da sačuvate ulaznicu od svakog pojedinog dana završnice.