Lipik 3x3 Challenger 2018
VEČERAS OSMINA FINALA

Tri domaće ekipe u borbi za četvrtfinale!

23.12.2016. 12:03 | 1855 pregleda | Sport

Večeras 23. prosinca od 18:10 igraju se prve utakmice razigravanja za četvrtfinale u kojem igraju čak tri domaće ekipe.

Piše:
Marko Barčan

Nakon dugo vremena i prolaska samo jedne ili dvije domaće momčadi u završnu fazu natjecanja ove godine su se Šumama Šugić i CB Ruži/Malom mostu pridružili i najtalentiraniji mladi nogometaši s ovog područja okupljeni u ekipi Midex PRO - Vinarija Ćasić.

Prvu utakmicu večeri odigrati će Šume Šugić protiv DPH Novske. Šugići ove godine predvođeni voditeljom ekipe Dubravkom Ljevakovićem igraju bolji nogomet, a Novljani na krilima Majdandžića i Šimunovića također se mogu nadati prolasku.

Utakmicu poslije igraju CB Škorpion iz Velike i CB Ruža/Mali most. Škorpion sa poznatim igračima velikog nogometa, B.Bobanom,Baltićem,Zebom, dok domaću ekipe predvode Karlo Kligl s 4 postignuta zgoditka, Prohaska i ostali.
MNK Autodijelovi Tokić su papirnati favoriti protiv Midex PRO - Vinarije Ćasić, ali mladi dečki su pokazali kako sa svima mogu igrati i pomrsiti im planove. Također, Zlatko Osmanović s 5 golova dijeli prvo mjesto na listi strijelaca i poručuje kako danas želi podebljati svoj učinak.

Posljednju utakmicu odigrat će CB Viktori iz Bosanske Gradiške protiv Supermena iz Daruvara/Končanice. Po viđenom na turniru, Viktori bi trebao biti favorit, ali u utakmicama na ispadanje favoriti ne prolaze uvijek.