Lipik 3x3 Challenger 2018
14. božićni malonogometni turnir Lipik 2016.

Fenomenalan peti dan turnira

22.12.2016. 12:22 | 1753 pregleda | Sport

Peti dan 14. božićnog malonogometnog turnira u Lipiku 21. prosinca donio je neizvjesni borbu za razigravanje te se doznalo nove putnike u završnicu turnira, a večeras, 22. prosinca, doznat će se i pobjednici u skupinama A i C. 

U nevjerojatnoj prvoj utakmici, nakon vodstva jednog od favorita turnira "CB No limita" od 3:1, DPH Novska u posljednjoj minuti poravnava na 3:3 te Majdandžić sa zvukom sirene postiže gol za 4:3 i ostavlja Novljanima nadu za drugi krug.

Nakon toga "Stragatrans" rutinirano rješava ekipu "Neznamo" rezultatom 8:1. Večeras nepotpuni sastav "Vinarije Ćasić" gubi vrlo bitnu utakmicu protiv "CB No limita" s visokih 0:5. Tada se činilo kako će dalje DPH Novska i No limit.

U utakmici za prvo mjesto u skupini D, Stragatrans i drugi put danas osvaja tri boda, rezultatom 4:0 stradava "CB Viktori".

Posljednja utakmica, koja se činila kao puka formalnost donosi velik broj preokreta. "CB No limit" nakon vodstva na poluvremenu 2:0 pada u igri, a "CB Speed" još traži svoju malu šansu za prolaz te izjednačava na 2:2. Limitu je ovo bila treća utakmica, a kako su bili bez zamjene osjetno su padali u igri. Unatoč tome odlaze na 4:3, ali u zadnjim sekundama "CB Speed" postiže izjednačujući zgoditak te izbacuje "No Limit" sa turnira, a u završnicu šalje mlade domaće dečke iz "Vinarije Ćasić".

Rezultati i stanje po skupinama nakon 21. prosinca.

Listu strijelaca s pet pogodaka predvode Paštar, Osmanović i Šulc. Slijede ih K. Kligl, Zorić, Toš i Bunić s golom manje. Paštar i Bunić su večeras ispali s turnira tako da se trenutno preostala petorica nalaze u neizvjesnoj borbi za naslov najboljeg strijelca.

Iznimno zanimljiv dan očekuje nas večeras, 22. prosinca, u kojem će se odlučivati u pobjedniku grupe A i C. Nakon remija "Šuma Šugić" i "Desetke", i "MNK Autodijelovi Tokić" nadaju se da bi mogli otići kao prvi direktno u četvrtfinale. U skupini C ekipa iz Velike "CB Škorpion" igra s "Numero KIP" te im je i bod dovoljan za osvajanje 1. mjesta u skupini. Svakako dobra najava za punu dvoranu i razigravanje koje kreće u petak, 23. prosinca.